dimarts, 6 de desembre del 2011

Aqui teniu algunes fotos!!!

Aqui teniu algunes fotos dels cenotes de la zona de Tulum. Les fotos son d'en XESUS, un amic de Galicia, treballa a Xcalack, al poble del costat... i para catala!!!!  la primera foto es la  "clau" per entrar al cenote... com es compliquen eh! jajaja                                 


Aqui som al cenote de L'ANGELITA! es impresionant! em va encnatar, aixo que veieu a sota que sembla un nuvol... es sofre... un nuvol de sofre!


Els cenotes son forats a terra, d'aigua dolca, aixi que al voltant tenen ple de vegetacio, i a vegades amb les tormentes els arbres van queient a dins... En aquest cenote hi viu un cocodril, pero no vaig tenir lasort de veure'l....


Al cenote... no se pas que mirava... diria que els arbres!!! tot es veia com un mirall.... impresionant!



Una foto amb en Xesus, el de la dreta, la Maqrgarita la del meu costat, i el senyor que treballa al cenote... un personatge!


Aquest es el cenote Ponderosa, tambe molt molt xuloooo!


Aqui la foto es veu borrosa, pero no es pas la camara! es que es l'haloclina i es veu aixi! si mous el cap cap amunt ja veus be! es motl curios! jajaj


I aquest es el cenote des de fora... 

4 comentaris:

  1. Arnau Callol (Jove Barraker)7 de desembre del 2011, a les 15:24

    Ariadna ostres ostres quina enveja que fas fent aquestes immersions!!!

    Si per casualitat avans de tornar cap a terres empordaneses passes per algun parc de bombers i tenen samarretes o quelcom de record, m'en podries portar algun siusplau!!!?????

    Moltes gràcies i ens veiem aviat!

    ResponElimina
  2. Ari espectaculars fotos!!

    Que guays aquests cenotes!!!

    ResponElimina
  3. Ari!!!! banyar-nos en cenotes va ser impressionant, atrevir-nos a fer immersió a la platja d'el carib va ser fantàstic; però fer immersió als centotes tal i com ho disfrutes tu, ha de ser increiblement bonic!!!! ja saps que estem impacients per veure't!!!!!!

    fins molt aviat!!

    ResponElimina
  4. ai si Ariadna... jo pensava el mateix... Quina pena no haver vist el cocodril, eh?.... PERO TU ESTAS SONADA O QUE??????!??!!?!?!? TORNA CAP AQUÍ!! VAA!!!
    El teu Germà!

    ResponElimina